Prin intermediul site-ului Kitchens2Go.ro, achiziţionarea bucătăriei devine mult mai interactivă, oferind posibilitatea explorării online a unei game largi de opţiuni de bucătării.

 

Tehnologia din zilele noastre poate transforma achiziţionarea unei bucătării într-un proces mult mai confortabil și mai ieftin. Mai mult decât atât, cumpărarea unei bucătării prin intermediul unui magazin online poate fi mai transparentă, permiţând controlul bugetului prin posibilitatea vizionării mai multor opţiuni, prin doar câteva click-uri.

 

Bucatarii mai ieftine

 

Nu există un showroom tocmai pentru a elimina nişte costuri care, inevitabil, s-ar resfrânge în preţul final al bucătăriei. Drept alternativă, oferă posibilitatea de a comanda mostre online. Puteţi în orice moment comanda mostre de uşi sau de blaturi existente în catalogul de bucatarii Kitchens2Go, la 3 lei bucata. Se folosesc cele mai bune materiale: uşi MDF de la Egger şi o mare varietate de blaturi termorezistente de 40mm grosime, de cea mai bună calitate.

Este foarte important ca, înainte de a începe proiectul, să vă măsurați spațiul unde va fi amplasată bucătăria, semnalând: poziția prizelor și a ferestrelor, poziția racordului la apă/scurgere, locul unde va fi gaura de la hotă etc.

 

Structura catalogului

 

Site-ul este bine structurat și începe cu secțiunea: Corpuri. Site-ul vă permite să vă selectați singur corpurile, folosind un set de filtre menite să listeze un anumit model de corp de bucătărie. Filtrarea se poate face după: culoare, categorie de corpuri (corp de bază, jandarm sau suspendate) sau după elemente (panouri laterale, pilaștri, cornișe etc.).  Sistemul este creat în așa fel încât să ofere libertatea de a proiecta propria bucătărie în câteva minute, estimând instant și prețul. Puteți face oricând corecții pentru a putea vizualiza mai multe versiuni și pentru a vă încadra într-un anumit buget.

Secțiunile următoare sunt: Mânere (moderne și clasice), Blaturi (filtrate pe culori și pe dimensiuni: lungime și lățime), Set-uri de bucătării la prețuri promoționale și Accesorii (fie că doriți să completați bucătăria sau să înlocuiți o componentă din bucătăria deja existentă).

 

Servicii de consultanta, masuratoare, transport si montaj

 

Dacă nu vă doriți foarte mult să faceți economii, ne puteți cere în orice moment să ne ocupăm noi de toate etapele necesare achiziționării bucătăriei; asta presupunând tot ciclul de achiziționare: serviciile de consultanță, de măsurătoare, de transport, de manipulare și montaj.

Nu uitați de planificatorul 3D online, care vă poate ajuta într-un mod mai tehnic să vă reproduceți cât mai fidel bucătăria dorită, oferindu-vă și o estimare de preț. Configuratorul de bucătării 3D este foarte util, mai ales pentru designerii care doresc să genereze un proiect împreună cu o cotație, folosind direct aplicația noastră incorporată în website.

Este important de știut că la orice comandă făcută pe website, nu se finalizează nicio plată până nu se revizuiește telefonic comanda de către un consultant Kitchens2Go, pentru a ne asigura că ați comandat ce trebuie. După ce se confirmă comanda, se poate alege metoda de plată și se stabilesc eventualele servicii adiționale, cum ar fi: serviciul de transport, serviciul de montaj și manipulare mobilă.

 

Este în regulă să vă răzgândiți.

 

Nu uitați de politica de retur. În acest caz, veți primi înapoi întreaga sumă achitată pe produs (fără transport sau alte servicii ce au fost prestate) sau veți primi doar suma pe coletele returnate, dacă nu a fost trimisă înapoi întreaga comandă.